Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

RSA Security

RSA Security, de beveiligingsdivisie van EMC, helpt ondernemingen bij het oplossen van de meest complexe beveiligingsuitdagingen.

RSA Security, de beveiligingsdivisie van EMC, helpt ondernemingen bij het oplossen van de meest complexe beveiligingsuitdagingen. De informatiegerichte benadering van RSA zorgt voor de bewaking van de integriteit en vertrouwelijkheid van data gedurende de gehele levenscyclus, ongeacht waar data zich bevinden, wie er toegang toe zoekt en hoe het wordt gebruikt.

Het portfolio van RSA Security omvat onder andere de enVsion-appliances voor security information en event management (SIEM), Governance, Risk en Compliancy (GRC)-managementsoftware (GRC) voor het conformeren aan compliancyregelgeving (ISO 27001, NEN 7510), sterke authenticatie voor identiteitscontrole over internet en RSA Data Loss Prevention (DLP) om gevoelige gegevens te beschermen.

Nieuw is RSA Security Analytics, hét platform voor een nieuwe benadering van security incident en event management. Het brengt SIEM, Network Security Monitoring, Big Data Management & Analytics bij elkaar. De RSA Security Analytics suite bevat ook het onderdeel ECAT (Enterprise Compromise Assesment Tool). Hiermee verkrijg je, naast netwerk sessies en logs, ook meer inzicht in de endpoints voor het detecteren, analyseren en reageren op security incidenten.

RSA Authentication Manager 8.0

Motiv heeft als partner van RSA Security één van de eerste implementaties van Authentication Manager 8.0 in Nederland verzorgd. High Tech Campus Eindhoven nam het nieuwe authenticatiesysteem in 2013 in gebruik.

Neem contact met ons op