Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

SecurEnvoy

SecurEnvoy is leverancier van two-factor sms-tokens, aantrekkelijk voor telewerk oplossingen. Snel, simpel, goedkoop en breed inzetbaar. Met deze oplossing wordt elke mobiele telefoon een token voor sterke authenticatie.

Het portfolio van SecurEnvoy omvat onder andere de SecurAccess Server voor sterke authenticatie op basis van sms-tekstberichten en SecurICE, een speciale licentie die tijdelijk voor een groot aantal gebruikers kan worden geactiveerd.

Het gepatenteerde SecurAccess-systeem van SecurEnvoy controleert of de persoonlijke gebruikersnaam en bijbehorend wachtwoord correct worden ingevoerd bij een webapplicatie of telewerkvoorziening. Na verificatie stuurt SecurEnvoy direct een sms-tekstbericht met een eenmalige, zescijferige code naar het mobiele telefoonnummer van de gebruiker. Als de gebruiker ook deze code correct invoert, is de identiteit definitief vastgesteld en krijgt de geautoriseerde gebruiker toegang tot de webapplicatie of telewerkvoorziening.

Sms-tokens zijn zeer aantrekkelijk voor telewerk oplossingen; ze werken direct met standaard webapplicaties en alle typen telewerkvoorzieningen (SSL VPN, VPN). Sms-tokens kunnen worden gebruikt voor toegang tot webapplicaties zoals Outlook Web Access, Microsoft IIS, Citrix en Lotus. De basis is volledig gebaseerd op open standaarden (Radius en LDAP).

Neem contact met ons op