Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

SOC Prime

SOC Prime stelt organisaties in staat stelt om zich proactief te verdedigen tegen snel veranderende cyberdreigingen. Hun missie is het effectief, simpel en toegankelijk maken van cyber security management. Dit heeft zich vertaald in een drietal commerciële producten: Predictive Maintenance, CyberView en Use Case Library.

Predictive Maintenance

Predictive Maintenance (PM) technologie reduceert de tijd om SIEM-systemen te beheren en de kwaliteit van de inkomende (log)data in de gaten te houden. PM automatiseert de routine processen die nu veelal door security experts handmatig uitgevoerd worden. Daardoor komt er kostbare tijd vrij voor het daadwerkelijk detecteren, analyseren en mitigeren van cyberdreigingen.

CyberView

CyberView (CV) biedt een eenvoudige interactieve manier om de continue datastroom vanuit de Vulnerability Management tooling van een organisatie te begrijpen, te visualiseren en ‘actionable’ te maken. Met CV kunnen beslissingen omtrent de risico’s van kwetsbaarheden en herstel begrepen worden door stakeholders vanuit de business, de IT afdeling of het SOC. Zij kunnen daar vervolgens actie op ondernemen.

Use Case Library

De Use Case Library (UCL) is een platform voor het veilig uitwisselen van SIEM Use Cases, analytische content en incident signatures. Het geeft organisaties wereldwijd toegang tot de meest accurate en up-to-date middelen om snel en effectief security incidenten te detecteren en erop te reageren. Alle beschikbare Use Cases zijn uitgebreid getest en gedocumenteerd en vaak voor verschillende SIEM platform zoals HPE ArcSight en Splunk beschikbaar.

Motiv als partner

Motiv is partner van SOC Prime. Motiv levert de betreffende technologie, de support, professional services en de managed security dienst Motiv Security Monitoring en Motiv Vulnerability Management. In het laatste geval beheren, tunen en analyseren de security experts in het Motiv Security Operations Center (SOC) de alerts. Zij adviseren klanten over de beste wijze van incident response. Bovendien kan er indien gewenst ook incident response dienstverlening worden aangeboden.

Neem contact met ons op