Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Motivator magazine 2019

"Voorspel de digitale dreiging van morgen!"
Motivator Magazine is Motiv's ICT-magazine met achtergrondinformatie, nieuws en praktijkverhalen op het gebied van security. Motivator Magazine wordt gerealiseerd in samenwerking met onze klanten en partners. En verschijnt in een oplage van 3.500 exemplaren.

Nadat we in de vorige uitgave van Motivator Magazine hebben teruggeblikt op 20 jaar digitale transformatie kijken we in deze 16 editie met u vooruit. In deze Motivator geven we u een kijkje achter de schermen bij Motiv, onze klanten en de technologiepartners die ons helpen bij het maken van het cyberdreigingsweerbericht waarmee we er samen voor kunnen zorgen dat u vandaag weet met welke dreigingen u morgen wordt geconfronteerd.

Het steeds veranderende cyberdreigingslandschap stelt ons doorlopend voor grote uitdagingen. Hackers worden steeds slimmer en dreigingen nemen niet alleen enorm toe in aantal, ze worden ook in hoog tempo geavanceerder. Aan Motiv de taak om Nederland hiertegen te wapenen. Een mooie taak maar, zoals u zich kunt voorstellen, ook één die veel van ons vraagt. Net als hackers en de dreigingen die zij op ons loslaten blijven wij ons continu ontwikkelen. Allen zo kunnen wij onze missie: “Nederland digitaal veilig maken, en houden” gestalte blijven geven.
In dit blad leest u de verhalen van belangrijke Nederlandse organisaties zoals Schiphol Airport, Mazars en Vitens. Zij vertellen over hun visie op cybersecurity, de uitdagingen waar zij voor staan en de manier waarop zij zich hiertegen wapenen.

Daarnaast geven we een aantal van onze belangrijke partners de gelegenheid om hun visie op het huidige dreigingsbeeld uiteen te zetten. Op deze manier hopen wij een compleet en actueel beeld te kunnen schetsen en het broodnodige inzicht te geven om ook voor uw organisatie de juiste keuzes te maken waar het aankomt op uw weerbaarheid tegen cyberdreigingen.

Ten slotte staan we stil bij de allereerste Motiv SOC Experience day in onze historische Uitspanning aan de Poortdijk in IJsselstein. Tijdens deze dag ontvingen wij samen met de technologiepartners die in dit blad aan het woord komen ruim 100 gasten. Deze bezoekers werden gedurende meerdere kennissessies bijgepraat over de latest & greatest op het gebied van cybersecurity.

Abonneer mij vrijblijvend op Motivator magazine