Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Whitepaper Motiv Verkeersplein

"Verkeersplein leidt beveiliging in goede banen"
De cyberdreiging voor bedrijven neemt toe. Om u hiertegen te wapenen, zijn steeds meer beveiligingsoplossingen beschikbaar. Hierdoor wordt uw infrastructuur echter steeds complexer en minder effici├źnt, schaalbaar en betrouwbaar. In een traditionele beveiligingsinfrastructuur draaien deze beveiligingsoplossingen namelijk naast elkaar. Iedere oplossing krijgt netwerkverkeer aangeleverd voor analyse, ongeacht of deze informatie relevant is voor deze specifieke oplossing. Het verkeer wordt vervolgens doorgegeven naar de volgende oplossing, die hier zijn eigen analyse op loslaat en de data weer doorgeeft.

Het verkeersplein is een digitale rotonde met meerdere afslagen, die ieder naar een andere beveiligingsoplossing leiden. Dit concept is inmiddels in meerdere klantomgevingen beproefd en heeft een aantoonbare werking. Deze rotonde maakt het mogelijk netwerkverkeer te splitsen en alleen het relevante netwerkverkeer naar een specifieke beveiligingsoplossing door te sturen, terwijl het overige verkeer zijn route vervolgt. Iedere beveiligingsoplossing kan aan dit verkeersplein worden gekoppeld, ook oplossingen die niet door Motiv zijn ontwikkeld of geïmplementeerd.

Een digitaal verkeersplein reduceert deze complexiteit, zonder concessies te doen op het gebied van veiligheid. In deze whitepaper zetten we de voordelen uiteen en leggen we uit hoe dit verkeersplein werkt.

afbeelding op Whitepaper: Motiv Verkeersplein

Mail mij deze whitepaper